Tagrenovering

Ser taget efterhånden slidt ud. Slås du med utætheder I tide og utide? Måske er tiden ved at være inde til at renovere taget, så du ikke skal ligge vågen om natten og frygte at nu begynder det at dryppe I stuen, eller andre steder.

Erling Lindberg/EPDM-TagService , har over 30 års erfaring med flade tage og er et godtnbud på leverandør af dit nye tag.

I dag renoverer man typisk med 1-2 lag tagpap, alt efter hvordan taget ser ud. Ønsker man en lang levetid på sit nye tag, vælger man kun det bedste tagpap der findes, d.v.s. Tagpap med polyester-armering, for styrke og sbs-forbedret asfalt, for ekstraordinær modstandsdygtighed mod UV-stråler (solen). Der må forventes I hvertfald 30 år levetid med disse produkter.

I forbindelse med renovering af sit tag, er det en god ide at overvej, om ikke taget skal efterisoleres samtidig, således at taget lever op til nutidens krav om isolering. Derved spares der fyringskroner, og man øger husets værdi I eventuel salgsituation. At skifte ovenlys I samme moment vil også vær en god ide, og billigst at foretage samtidig med renovering.

Så kontakt os på tlf.: +45 47 10 01 63 eller +45 30 44 00 95, eller send os en mail på: epdm@mail.dk og få en uforpligtende snak om eventuel tagløsning.