Tagmembraner (Tagpap)

Vi bruger udelukkende asfalt-forbedrede produkter, d.v.s. produkter bestående af sbs eller app asfalt, samt polyester-armering.
Disse produkter har en levetid på 20-30 år.

  • PF 5000 sbs
  • PF/GF 5000 sbs
  • PF 3000 sbs
  • PF 3500 sbs

Tagpap indeholder ikke pap. I dag er tagpap bygget op om en armering af en polyesterfilt (forkortet som PF) evt. kombineret med glasfilt. Polyesterfilt har stor styrke og fleksibilitet, og er ufølsom overfor fugt. På begge sider af armeringen er der et lag bitumen, som udgør den vandtætte del.

I nogle typer tagpap er bitumenlaget tilsat et gummimateriale, SBS, der giver tagpappet større fleksibilitet og dermed større evne til at optage bevægelser fra underlaget. Samtidig har denne type tagpap større modstandsstyrke mod vejr og vind (solens uv-stråler) og forlænger dermed levetiden for tagdækningen væsentligt. Her I firmaet bruger vi udelukkende denne type tagpap, for kun det bedste er godt nok.

På bagsiden har tagpappet enten et tyndt lag plastfolie eller et fint lag sand, som skal forhindre, at tagpappet klæber sammen i rullen. Overpap har bestrøning af granuleret skifer på oversiden for at beskytte bitumen mod solens nedbrydende stråler. Samtidig er skiferbestrøningen det lag, der giver tagpappet sin farve – sort, teglrød, lys grå, skovgrøn, hvid, kulsort m.v.