Gårdhavehuse

I gennem årene har vi renoveret en del gårdhavehuse, og har selvfølgelig høstet en del erfaringer, eftersom den første renovering ligger helt tilbage til 1983.

Det specielle ved gårdhavehusene i Ølstykke, er at der bliver udført en masse tagarbejde af folk der ikke er ”inden for faget”, hvilket gør vores arbejde lidt mere udfordrende nogle gange, når vi skal udføre en tagløsning, som skal holde mange år frem. Dette løser vi selvfølgelig hver gang, til alles tilfredsstillelse.

Opgaverne kan bestå i små reparationer, udførsler af gennemføringer, f.eks. udluftning til badeværelse/køkken, eller hvor vi renoverer hele taget, og det kan betyde at vi lægger 1 eller 2 lag tagpap på, alt efter forholdene på stedet. Skal taget efterisoleres, klarer vi også det.

Nogen gange inkluderer arbejdet at vi skifter ovenlys, dette kan betyde udskiftning af 1 eller flere ovenlys.

Som I kan se, kan vi klare det meste, så det er bare at ringe eller maile til os, for et gratis og uforbindene tageftersyn, og få, ligeledes, et gratis og uforbindende tilbud på opgaven.


Tagrenovering

Ser taget efterhånden slidt ud. Slås du med utætheder I tide og utide? Måske er tiden ved at være inde til at renovere taget, så du ikke skal ligge vågen om natten og frygte at nu begynder det at dryppe I stuen, eller andre steder.

Læs mere

Nye ovenlys

Ved udskiftning af ovenlys er der hovedsagelig 2 kuppel-typer man kan vælge. Det er den tratitionelle, 3 lags akryl-kuppel på trækarm. Det er den mest gængse løsning, og også en udmærket løsning. Som oplukkelig leveres den som standard med spindelopluk og stang til at åbne med.

Læs mere